ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

پوتین: درگیری های فلسطین و اسرائیل بر امنیت روسیه تأثیر مستقیم دارد

رئیس جمهور روسیه گفت، افزایش درگیری‌ها میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها بر منافع امنیتی روسیه تأثیر مستقیم دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 15
کد خبر: ۸۷۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز جمعه به افزایش تنش میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها واکنش نشان داد.

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، پوتین در جلسه امنیت ملی روسیه گفت: «از همکارانم می‌خواهم درباره وضعیت کنونی در خاورمیانه، صحبت کنند. منظورم  افزایش درگیری‌ها میان فلسطین و اسرائیل است».

 

رئیس جمهور روسیه افزود:‌ «این اتفاقات در نزدیکی مرزهای ما رخ می‌دهند و به‌طور مستقیم بر منافع امنیتی ما تأثیرگذار هستند».

نیوز ویک نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی از پاسخ به این نشریه امتناع کرد و گفت، اجازه اظهارنظر درباره مسائل سیاست خارجی را ندارد.

 

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 

در حالی که رژیم صهیونیستی در مقابل دیدگان جهانیان به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد، کشورهای اروپایی به جانبداری از این رژیم پرداخته‌اند.

 

در ادامه جنایات رژیم صهیونیستی، خبرگزاری فلسطینی «صفا» صبح امروز گزارش داد که صهیونیست‌ها بدون هشدار قبلی، منزل متعلق به خانواده یک غیرنظامی به نام «ابوحطب» واقع در اردوگاه پناهجویان «الشاطی» را بمباران کردند. در جریان این حملات دو زن و پنج کودک به شهادت رسیدند و نیروهای امدادرسانی، پیکرهای این شهدا را از میان آوار منزل ویران شده خارج کردند.

 

به گفته سازمان دفاع مدنی در غزه، شمار شهدای فلسطینی از آغاز حملات و بمباران‌های رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نواز غزه تا صبح امروز (شنبه - ۱۵ مه)، ۱۳۹ نفر از جمله ۳۹ کودک و ۲۲ زن بوده است./فارس

ارسال نظر